jún 19, 2020
1007 megtekintés
0 0

Nem tudta a fiatal házaspár, hogy a gyerekhez szex is kell, nem elég az esküvő

Beküldte:

A koronavírus-járvány enyhülése után a betegség elleni harc egyik hősét mutatja be a Mirror című brit bulvárlap. A nő, aki negyven éven át volt nővér, szülésznő és védőnő, mindent látott a pályafutása során a bordélyban lakó gyerektől a házaspárig, akik hiába várakoztak a gyerekre, mert azt hitték, az automatikusan jön az esküvő után.

„Olyasféle munka a miénk, amire az emberek az szokták mondani, nem is igazi munka. Azt hiszik, védőnőnek lenni csak annyi, hogy az ember meglátogat másokat, ül a kanapén és teázik” – mondja az 59 éves Rachael Hearson, aki 40 éve dolgozik, védőnőként, szülésznőként és nővérként. Aztán leszögezi, nagyon is valódi munkát végeznek, ráadásul, míg a kórházi nővérek bármikor kérhetnek segítséget, a védőnők legtöbbször magukra vannak utalva.

A szegény családból származó Hearson 1979-ben hagyta el Devonban élő szüleit és nővérét, hogy Londonba menjen tanulni. Azonnal beleszeretett a nővéri hivatásba, később pedig szülésznőnek képezte tovább magát. Imádta, hogy gyerekeket segít világra, de egyszer, amikor egy koraszülött, élettelen, szürke baba érkezésénél segített, mindent megváltoztatott.

Rachael éppen akkoriban esett teherbe a barátjától. Mivel mindketten úgy érezték, hogy túl fiatalok, és túl szegények ahhoz, hogy felneveljenek egy gyereket, az abortusz mellett döntöttek. A két dolog sok volt Hearsonnak ahhoz, hogy folytassa a szülésznői munkát.

Hearson később összeházasodott a férjével, akivel két gyereket neveltek fel szeretetben. Visszaköltöztek Dorsetbe, ahol a nő védőnőként kezdett el dolgozni. Mindenhol megfordult a jómódú, belvárosi kerületektől, a legszegényebb falusi utcákon át, a legelhagyatottabb tanyákig.

Egyszer, még az internet elterjedése előtti időkben, egy házaspár kérte Rachael segítségét. Azt mondták, már évek óta házasok, még mindig nincs gyerekük. Hamarosan kiderült, hogy egyiküket sem világosították fel kamaszkorukban, ezért azt gondolták, hogy a házasság után automatikusan jönnek a gyerekek. Fogalmuk sem volt a szexről, mindent Rachaelnek kellett elmagyaráznia nekik.

Olyan is előfordult, hogy egy huszonéves apa lazán maszturbálni kezdett a kanapén, miközben a védőnő Rachael a férfi barátnőjének adott tanácsokat. Máskor egy bordélyt kellett meglátogatnia, mert ott élt egy 18 hónapos gyerek az anyjával. A kicsi, azt leszámítva, hogy éppen férfimagazinokat lapozgatott, egészséges volt, és szépen fejlődött. Megtörtént azonban olyan is, hogy egy férfi egy hatalmas késsel fenyegette a védőnőt, amikor egy hajléktalanszállón élő anyát és gyermekét látogatta meg.

Rachael Hearsonnal számtalan hajmeresztő és vicces eset történt meg a negyven éves pályafutása során. A védőnő könyvet írt a tapasztalatairól, mely nemrégen jelent meg Nagy Britanniában.

Kategóriák:
Élet-stílus

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


The maximum upload file size: 4 MB.
You can upload: image, audio, video, document, text, other.
Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.