jún 30, 2020
966 megtekintés
0 0

Ezzel a szextrenddel minden eddiginél jobb lesz a hancúrozás

Beküldte:

Egyre népszerűbb az új trend a hálóban, ami a lelassításról, az egymásra való odafigyelésről, a mélyebb kötődésről szól. A Cosmo újságírója kipróbálta. Naná: munkaköri kötelesség!

Ha éltél már együtt valakivel több mint hat évig, te is rájössz majd, mennyire fontos bevetni minden létező pózt. Tudod, hogy ne fáradjatok bele a rutinba. De a belefáradás ellen küzdeni valójában… elég fárasztó tud lenni. (Na jó, igazából a vajköpülő póz borított ki. Miközben én fejjel lefelé lógtam, a fiúm meg fölém térdelve próbált bennem maradni és közben tartani engem, az jutott eszembe: te jó ég, tényleg attól lesz jobb az életünk, hogy vajas hordót alakítok?) Amikor a Cosmo havi értekezletén „az új szexőrületről” hallottam, legszívesebben azonnal kirohantam volna az irodából, hogy na ne, már megint mi ez? De aztán értésemre adták, hogy a karezza, amiről szó van, a lassításról, a befelé figyelésről és a meghitt szerelmeskedésről szól, ahol nem az orgazmus gyors elérése a legfontosabb. „Ez nem olyan, mint egy MTV-díjátadó Shawn Mendes nélkül?”, csodálkoztam. „Nem, inkább olyan, mint egy Shawn Mendes-show csak neked, díjátadó nélkül.” Oké, bármi is ez, jöhet!

Hatolj mélyebbre

Már aznap kutatásba fogtam. Megtudtam, hogy a karezza az olasz „carezza” szóból ered, aminek jelentése „törődés”, és valójában már a 19. században is írtak róla, tantra körökben pedig kifejezetten bejáratott módszer, viszont a köztudatba (vagyis mondjuk az én hálószobámba) csak most kezdett el beszivárogni. Annyi digitális inger ér bennünket, magyarázza a téma egyik nagy szakértője, a kaliforniai szexológus, Steve McGough, hogy sokan elveszítjük a kontaktust énünk mélyebb rétegeivel. Így nem csoda, hogy most népszerű lett a nyugis, befelé forduló szeretkezés, amit sok szextanácsadó a dán meghittség-filozófiával, a hyggével is rokonít.

A karezza szerint a szex lényege nem az élvezet (ennyi erővel beérnénk egy vibrátorral is), hanem a kötődés átélése. Ezt pedig akkor a legbiztosabb elérni, ha nem azon kattogunk, melyikünk hogyan élvezzen el, hanem a másik közelségében merülünk el – elsősorban átvitt értelemben, bár idővel megengedett a behatolás is.

A karezza-szexben tehát a hosszú előjáték a főesemény, ami alatt nem ajánlottak a HIIT-edzésnek beillő mozdulatok (ezúton is köszönöm!): ellenben segít, ha közben gyakran nézünk egymás szemébe. Nem vagyok az a típus, aki szeret szantálfa-szagban, törökülésben, összeérintett homlokkal szemezni, de ha ezt ki lehet hagyni, adok egy esélyt a karezzának, gondoltam. És ohhh, milyen jól tettem!

Hosszú, hosszú éjszaka

Szombat este 9-kor Zsombor behúzta a függönyöket, én pedig elindítottam Spotify-on az M83 szexis dalait. Előre megbeszéltük, hogy bármilyen kínosnak is érezzük a helyzetet, nem fogunk röhögni. Otthoni, kényelmes cuccban csókolóztunk, majdnem egy órán át. Először nehéz volt, hogy csak ruhán keresztül fogdoshatjuk egymást, de aztán… kifejezetten izgatott.

Mikor Zsombi rám feküdt és éreztem, milyen gigantikus erekciója van, nagyon meglódult a fantáziám. De a szabály az szabály, úgyhogy lassításképpen egymás mellbimbóját masszíroztuk (ruhán át!), amitől kis híján ő dobta el az agyát. Vetkőzés közben is tartottuk a szemkontaktust: ekkorra már úgy bevadultam, hogy legszívesebben Zsombor ölébe pattantam volna, de most az a rész jött, amikor csak kézzel és nyelvvel kényeztethettük a másikat. Ájulás közeli állapotba kerültem, mikor negyedórán át a lábam közt volt a feje, de ezt követően is csak csókolóztunk meg egymást cirógattuk. Az elmúlt 18 év összes szexi francia dala lement, mire Zsombi végre fölém hajolt és (a karezza ajánlására) misszionárius stílusban becsusszant.

Körülbelül két percig bírta, ahogy arra a hatalmas nyögései alapján rájöttem, és attól, hogy közben a szemembe nézett, teljesen kikészültem, majd pár másodperc múlva én is átléptem csodaországba. Egy darabig még egymás kezét fogva feküdtünk és mikor felnéztem az ágyból, akkor láttam, hogy hajnali 2 van. „Ez nagyon durva volt!” – jegyezte meg Zsombi. Az. Öt órán át szexeltünk!

Csillagokat látok

Szóval mit gondolok a karezzáról? Először is: többet akarok csókolózni ezek után! Ruhában smárolás közben ismét 15 évesnek éreztem magam. Az, hogy Zsombor ennyi időn keresztül, totál begerjedve a szemembe nézett, nagyon izgató és szívmelengető érzés volt. Ha nem bírod a nyálas dolgokat, fogd be a füled, de szó szerint varázslatos volt az élmény: ha ezt a cuccot árulni lehetne tabletta formájában és nem kerülnék miatta börtönbe, olyan gazdag lehetnék, mint Kylie Jenner. Nem mondom, hogy mostantól csak így csináljuk, mert a gyors meneteket is szeretem, de ha időnként mélyebb kötődést szeretnél átélni a pároddal, ez a módszer csúcs.

Kategóriák:
Érdekesség

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


The maximum upload file size: 4 MB.
You can upload: image, audio, video, document, text, other.
Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.