jún 26, 2020
1011 megtekintés
0 0

Élete nehézségeiről vallott egy anya, aki visszatért a szexmunkához

Beküldte:

Nem egyszerű anyaként visszatérni a szexmunkások világába, egy amerikai nő mégis megtette, mert félt, hogy különben nem tud majd enni adni a gyerekeinek. Meglepő, de azt mondja a két szerepe közül az anyaság a nehezebb.

„Az emberek meg vannak győződve arról, hogy a szexmunka minden esetben szörnyűség, tele traumákkal, de komolyan mondom, számomra a gyereknevelés sokkal nehezebb” – mondja az ausztrál Madison Ashton, aki Christine McQueen művésznéven szexmunkásként dolgozik.

A kétgyerekes Ashton úgy érzi, hogy az a pihenőideje, amikor visszatér abba a bentlakásos bordélyba, ahol dolgozik. A másik dolog, amivel állandóan meg kell birkóznia pedig az, hogy úgy érzi, soha senki sem fogja tisztelni anyaként. Tudja, hogy a többi szülő elítéli őt a munkája miatt, és gyilkos pillantásokat kap, valahányszor óvodába, iskolába viszi a gyerekeit – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

Ashton azt mondja, bár bőven meg tudja fizetni, nehezen talál tisztességes dadákat, akik vigyáznak a gyerekeire, amikor ő dolgozik. Többször előfordult már, hogy a dajka a saját anyjuk ellen hangolta a gyerekeket.

A gyerekek pedig lassan abba a korba érnek, hogy nekik maguknak is meg kell küzdeniük az anyjukat érő előítéletekkel. Egyszer például Ashton kisfia azt mesélte, hogy egy gyerek azzal csúfolta őt az iskolában, hogy pornós az anyukája. A gyerek erre csak annyit, mondott, hogy „igen, és akkor mi van”, azzal magára hagyta a csúfolódót.

Madison azonban a nehézségek ellenére sem hagyja, hogy mások mondják meg neki, mit tehet és mit nem. Azt mondja, a szexmunkát övező stigma együtt jár az iparággal. Ha ebben szeretnél dolgozni, vállalnod kell, hogy cipeled magaddal.

forrás: 24.hu

Kategóriák:
Élet-stílus

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


The maximum upload file size: 4 MB.
You can upload: image, audio, video, document, text, other.
Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.