jún 25, 2020
1077 megtekintés
0 0

Kylie Jenner brutálisan szexi Gucci-fehérneműs képe egyszerre mutat sokat és keveset

Beküldte:

Pontosan erről szólhat, amikor egy nő igényesen szexi, miközben nem mutat túl sokat, de közben vadító, sejtelmes és rendkívül vonzó marad.

Kylie Jenner a fiatalkora ellenére a világ egyik leghíresebb és legbefolyásosabb híressége. Idén augusztusban csak 23 esztendős lesz, de már most egy olyan karrier áll mögötte, amiről sokan csak álmodozhatnak.

Jenner elmélyült a divat és a szépségipar világában, amiben pontosan tudjuk, hogy milyen pénzügyi lehetőségek vannak. Ezek a sztárok nagyon erős befolyásoló hatással bírnak, így közel sem mindegy, hogy milyen terméket hordanak.

Rajongók milliói követik őket, és nyilvánvalóan ők is szeretnék azokat a ruhadarabokat hordani, mint a példaképük. Ugyanez igaz a különböző szépségipari termékekre is. Az amerikai tisztában is van ezzel, akárcsak azzal, hogy milyen erővel bír.

A szexi képen Jenner egy igen drága fekete fehérneműt visel a Guccitól. A korlátozások enyhítésével a világsztár is elhagyhatja az otthoni, kényelmes és laza viseletet, amit a szuper-szexi verzióra cserélhet le.

View this post on Instagram

too good had to do a double take

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Kategóriák:
Élet-stílus

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


The maximum upload file size: 4 MB.
You can upload: image, audio, video, document, text, other.
Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.