okt 11, 2020
1036 megtekintés
0 0

„A zoomon keresztül vettem részt életem első szexpartyján”

Beküldte:

A harmincas nő elárulta a Cosmónak, milyen egy ilyen buli. Te kipróbálnád?

35 éves Carla és a 36 éves Joe a húszas éveik végén találkoztak, 8 éve vannak együtt, van két iskoláskorú gyerekük. Mivel a kapcsolatuk az utóbbi időben egy kicsit ellaposodott és a karantént is szerették volna egy kicsit izgalmasabbá tenni, úgy döntöttek, kipróbálnak valami újat: egy szexpartit a Zoomon! Az amerikai Cosmónak pedig részletesen elmesélték, milyen volt…

„Egy napon a párom, Joe és én arról beszélgettünk, mit szeretnénk kipróbálni. Feljött egy szexparti ötlete. Azonnal érdekelte a dolog. Soha nem csináltunk ilyet korábban, de épp készültek egy ilyenre Manchesterben, szóval befizettük a tagságit és regeltük a profiljainkat” – kezdte a sztorit Carla, aki biszexuális, ezért arra gondolt, így végre „kipróbálhatja”, milyen egy másik nővel, a férje pedig szerencsére támogatta.

A Zoomra belépve körülbelül 50 felhasználót találtak, a „házigazda” mindenkit üdvözölt és le is némított, így a csetet kellett használniuk. Szinte mindenki párban volt, szingli pasik nem jöhettek, szingli nőből is csak négy volt. Eleinte csak vicces beszélgetés zajlott a pornóról és egymás felhasználónevéről, majd az egyik pár akcióba lendült. Kutyapózban kezdték csinálni mindenki előtt. Ezt látva az összes pár oldódni kezdett és úgy döntött, csatlakozik.

„Végül mi is nyomtunk egy kis előjátékot és orális szexet, miközben a többieket néztük. Mivel a buli este 12-kor befejeződött, és mivel mi technikai problémák miatt utolsók között csatlakoztunk, a behatolás nálunk elmaradt. De ennek ellenére nagyon élveztük az estét, nem volt hiányérzetünk. Azonnal úgy döntöttünk, hogy a kövi partira is becsekkolunk” – mesélte Carla, aki hozzátette, neki nagyon sokat növelt az önbizalmán ez az este, szuper volt, hogy el tudta engedni magát.

Nem érzett féltékenységet, nem érezte úgy, hogy nyomás van rajta, egyszerűen csak hagyta, hogy ösztönösen történjenek a dolgok a párjával. A második alkalommal már nagyon profik voltak, mindent megtettek, amit csak el tudsz képzelni…

Kategóriák:
Szórakozás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


The maximum upload file size: 4 MB.
You can upload: image, audio, video, document, text, other.
Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.