júl 21, 2020
1281 megtekintés
1 0

Furcsa videóban vallottak szextitkaikról a Feleségek luxuskivitelben szereplői

Beküldte:

Kissé bazári, de annál szórakoztatóbb videót lőtt ki a Szerinted Twitch-csatorna, melyben egy extrém társasjáték során intimebb titkok kerültek napvilágra a luxusreality szereplőiről, mindezt megfejelve Dancsó Péterrel, aki köztudottan szívesen parodizálja, kritizálja a műsorban szereplő feleségeket. Többek között kiderült, hogy Molnár Nini becsukja a szemét orgazmus közben.

A videóból kiderült például, hogy Polgár Tünde férje még a mosógép hangját is túlharsogja szex közben, de azt is megtudhattuk a különben prűd és visszafogott Polgárról, hogy többször is szexelt már nyilvános helyen, például parkolóban álló autóban, tengerparton, sőt, parkban is.

Ehhez képest az, hogy Molnár Nini lehunyja a szemét orgazmus közben, illetve, hogy maszturbált már az otthonán kívül is, nem is olyan extrém beismerés. A beszélgetés során újra szóba került az is, ami már a műsor harmadik évadában is téma volt, azaz, hogy egy éve nem volt nemi kapcsolata.

Köllő Babett mindezekhez képest nagyon szerényen mesélt, mindössze azzal erősítette a hangulatot, hogy folyamatosan összehasonlította a fenekét, Dancsó Péter hátsójával.

Ha valakit érdekel, itt megnézheti a teljes videót.

Kategóriák:
Belföld

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


The maximum upload file size: 4 MB.
You can upload: image, audio, video, document, text, other.
Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.