jún 19, 2020
892 megtekintés
0 0

Szextörténet: A szexrandi

Beküldte:

Miután már azt gondoltam, nem lesz máshogy szex az életemben, leszámítva a vibrátort, bejelentkeztem egy online társkeresőre. Pontosan leírtam mit, illetve kit keresek. Megfogalmaztam a korosztályt, a technikát, az egyéb szükségleteket, mint pl. búvóhely…

Özönlöttek a levelek. Rengeteg férfi akarta életem űrjét ki, illetve betölteni. Kaptam különféle méretű hímvesszőket mindenféle pózban étvágygerjesztőnek. Leírták számtalanszor, hogy ez igen, nekik is nagyon bejön, ha egy nő ilyen nyílt, és ennyire tudja, mit akar. Leírták, hová kukkantanának, hol matatnának, mit nyitnának szét, mekkora az a fontos dolog a lábuk között. Így azután végre megtudtam azt is, mekkora az átlag méret. Úgy tizenöt és húsz centiméter között. Elővettem egy vonalzót, és betájoltam. Bár már tudtam, hogy a centiméter nem mérvadó, mégis felkeltette a kíváncsiságomat az a jelentkező, aki 26/8 cm méretével reklámozta mindössze százhatvannyolc centiméter magasságát. Mit mondjak? Lelógott a vonalzóról. Szóval mindezen tudomány birtokában úgy döntöttem, tovább kell kutakodnom, mert döntésképtelen vagyok. Megkerestem egy szakembert, mit tanácsol, mennyire vegyem a méretet figyelembe. A méret szerinte sem számít, de az én dilemmám megmaradt. Ennél a pontnál töröltem a regisztrációmat. Majd újra kezdem, ha döntésképes leszek.

Telt-múlt az idő, hiányérzetem nem csökkent. Tehát újabb regisztráció vette kezdetét. Most azonban a korábbi tapasztalatomra építettem. Visszafogottan fogalmaztam, ámbár célom nem változott. Szeretőt keresek, független, negyven év fölötti férfi személyében. Elindult a levelek lavinája. Érdekes tapasztalat volt számomra, hogy minden nős férfi függetlennek gondolta magát. Ezek után azon már nem is törtem a fejem, mit jelenthet a “nyitott kapcsolatban élek”. Az, hogy “élettársam van”, nyilvánvalóan a függetlenség szinonimája. Én vagyok csak ilyen hülye, hogy ritkán lapozom az értelmező szótárt, mert egyébként tudnám: független=nős, élettársi kapcsolat, nyitott kapcsolat. És itt azután az életkor kérdése! Legtöbb harmincas férfi negyven fölöttinek gondolja magát. Tovább bogarászva a megkereséseket, azt tapasztaltam, hogy eltűntek az ötvenes férfiak. Ennek több oka is lehet, gondoltam. Például, nem működik már lábuk között az a (mi) csoda. Vagy ők lettek a harmincasok, és ezért lettek a harmincasok negyvenesek. Itt belezavarodtam, de zavarom nem tartott sokáig, mert barátnőm felvilágosított, az ötvenesek a huszonéves nők körül bolyonganak. Ennél a pontnál feladtam. A végeredmény – rengeteg tapasztalat és teljes kudarc. Tudtam, szakembert kell keresnem, egy nyelvész és egy történész személyében. Addig is, regisztráció törölve!

Hurrá! Most már teljesen felkészültem. Szóval hajrá előre! Újabb regisztráció! Érzem, most csakis siker várhat rám. ” Játszani szeretnék”. Középkorú nő vagyok, olyan középkorú férfit keresek, akivel, és akinél időnként játszadozva tölthetünk pár órát. Ezek már konszolidált mondatok, a középkor nem szám, a férfi férfi, a nő nő, legalábbis a nyelvész szerint. Levelek lavinája özönlött ismételten. Hááá.t, egyvalamivel nem számoltam. Az “akinél” kifejezésből mindenkinél az jött le, hogy nálam. Mert nála nem lehet. Együtt él a feleségével, az anyukájával, a kutyájával, a macskájával,…sorolhatnám. És, hogy egy olyan egyszerű szó, mint a “játszadozás”, mit idézett elő! Ez legyen az én titkom. Nyilvánosan csak annyit, hogy egyáltalán nem szalonképes mondatok zömét zúdították rám. De most is nagyon sokat tanultam. Ha valaki kíváncsi, hát el tudnám mondani a férfi-női nemi szervnek legalább száz szinonimáját. Ennek kifejezettem örültem, mert szeretkezés közben szívesen beszélek. Szeretkezés. Tudvalevő, hogy ezt is pontosan harmincnyolcféleképpen lehet mondani.
Most már biztos voltam benne, hogy valamit alapvetően rosszul csinálok. Rövid tépelődés után felkerestem egy kurvát. Elmondtam a problémámat. Azonnal vágta rá a választ. Megtudtam, hogy nem jó helyen keresgélek. Ahol hasonló sikerem lenne, és még kereshetnék is, az egy másik weblap. Csináltassak egy jó fotót maximum tanga bugyiban. Írjak egy mondatot, pl. fekete cica vagyok, kandúrt keresek, és adjak egy telefonszámot. Hát meggondolandó! De addig is szeretném a férfiak figyelmét felhívni! Nem a méret számít, a harminc nem negyven, és a nálad sem azt jelenti, hogy nálam. Én pedig most visszavonulok. Tanulmányozva a szex-shopok kínálatát, nem maradok teljesen egyedül.

Kategóriák:
Ismerkedés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


The maximum upload file size: 4 MB.
You can upload: image, audio, video, document, text, other.
Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.