jún 19, 2020
1420 megtekintés
1 0

Meztelen pornósztárok magyarázzák el az új-zélandi gyerekeknek, miért nem kellene pornót nézniük

Beküldte:

Új online-biztonsági kampányba kezdett az új-zélandi kormány. A reklámok humorral próbálják felhívni a figyelmet súlyos kérdésekre.

Mit szólna, ha egy reggel két meztelen pornósztár kopogna az ajtaján, akik azt mondják, a kamasz fiával szeretnének beszélni, mert tudják, hogy a srác épp most nézte meg az egyik videójukat az interneten, és szeretnék neki elmagyarázni, hogy a valóságban nem úgy működnek a dolgok, ahogy az interneten?

Valószínűleg jobban megdöbbenne, mint az az asszony, aki az új-zélandi kormány egyik új, online-biztonságot propagáló reklámjában szerepel.

A meztelen pár (valójában nem pornósok, hanem színészek) azt magyarázzák, hogy a videóik felnőtteknek készülnek, de gyerekek is nézik őket, ami azért baj, mert ők túl fiatalok ahhoz, hogy megértsék a különbséget a szexfilmek és a valóság között, ezért aztán a pornó mintájára próbálják később kialakítani a szexuális kapcsolataikat.

Egy másik videóban egy kislány kopog egy házba, majd az ajtót nyitó férfinek elmagyarázza, hogyan bántja és alázza meg őt a férfi kislánya a közösségi portálokon. Egy harmadik videóban egy kislány kiborul, mert a nyuszis rajzfilmjéről, véletlenül egy nyúlvadászatot bemutató videóra navigál a YouTube-on. A negyedikben pedig egy negyvenes férfi keresi a tizenéves kislányt, aki azt hiszi róla, hogy egy tizenhárom éves srác.

kampánnyal az új-zélandi kormány a gyerekeikre az interneten leselkedő veszélyekre hívja fel a szülők figyelmét –írja a Guardian című brit lap.

Kategóriák:
Élet-stílus

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


The maximum upload file size: 4 MB.
You can upload: image, audio, video, document, text, other.
Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.