júl 27, 2020
1210 megtekintés
0 0

A csaj lovaglópózban készített profilképet, a srác a haverjával dumált telefonon szeretkezés közben – Következzenek a szuperkínos szexbakik!

Beküldte:

Alighanem mindenkinek akad olyan szex élménye, ami távolról sem nevezhető erotikusnak, és hencegni se nagyon lehet velük, na de ami most következik, nos, maradjunk annyiban, hogy mind a három igen csak meredek…

Alighanem mindenkinek akad olyan szex élménye, ami távolról sem nevezhető erotikusnak, és hencegni se nagyon lehet velük, na de ami most következik, nos, maradjunk annyiban, hogy mind a három igen csak meredek…

A pasi nekiállt telefonálni szex közben

“Még csak néhány randi óta ismertem a fickót, másodszor voltunk együtt az ágyban, amikor szex közben csöngött a telefonja. Az hagyján, hogy felvette, de neki is állt dumálni rajta. A haverjával. Valami tök lényegtelen dologról. Úgy, hogy közben bennem volt. Köpni-nyelni nem tudtam, aztán inkább fogtam magam és hazamentem” – emlékszik vissza a 37 éves Orsi.

Szelfi lovaglópózban

“Volt egy csajom pár évvel ezelőtt, akit, hát, szóval nem az esze miatt kedveltem. Dögös volt, állati jól nézett ki, és mivel semmi komolyat nem akart egyikünk sem, ezért inkább kiélveztem vele a jó dolgokat az ágyban. Állandóan szelfiket csinált magáról, már kezdtem megszokni. Volt az ágya mellett egy tükrös szekrény, abban elég jó látvány volt nézni magunkat, mialatt együtt voltunk. Egy ilyen alkalommal egyszer csak a kezembe nyomta a telefont, és megkért rá, hogy csináljak (persze csak a fejéről) egy új profilképet, mert pont tök jól kócolódott össze a haja. Nem is lett volna ezzel nagy baj. Eltekintve attól, hogy mellesleg éppen engem lovagolt meg közben” – mondja egyik exéről a 42 éves Zsolt.

Leforráztam a mellkasát

” Láttunk néhány forró jelenetet több filmben is az exemmel, ezért jó ötletnek tűnt, hogy kipróbáljunk ezekből mi is dolgokat. Többek közt azt, hogy milyen izgató, amikor a gyertya pereméről pár viaszcsepp az ember mellkasára hullik. Szólt a romantikus zene, rajtam a dögös fehérnemű, ő is teljesen beindulva fekszik alattam, én pedig fogtam a gyertyát, és véletlenül akkor lendülettel döntöttem meg, hogy konkrétan leforráztam a ráömlő viasszal a mellkasát. Hát mit mondjak, egy ideig akkor nem a szexszel voltunk elfoglalva, bár hál istennek nem haragudott meg rám” – mondja a 36 éves Enikő.

Forrás: ripost.hu

Kategóriák:
Szex hírek · Szórakozás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


The maximum upload file size: 4 MB.
You can upload: image, audio, video, document, text, other.
Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.