jún 19, 2020
815 megtekintés
1 0

1400 ember részvételével készített országos felmérést a Szexrandi.hu a magyar emberek szexuális szokásairól is vágyairól.

Beküldte:

1400 ember részvételével készített országos felmérést a Szexrandi.hu a magyar emberek szexuális szokásairól is vágyairól.

Kiderült belőle, hogy a válaszadó férfiak átlagosan 18, a nők pedig 17 és fél évesen veszítették el szüzességüket. A huszonévesek átlagéletkora azonban csupán 16 és fél év volt az első nemi aktus idején, míg a falusiak átlagosan öt hónappal korábban vannak túl rajta, mint a városban élők.

A kutatásában résztvevők kétharmada rendelkezik valamilyen szexuális segédeszközzel, a felsőfokú végzettségűek közel 80 százalékban, míg az általános iskolát végzettek körében ez az arány alig 40 százalék.

A leggyakoribb szexuális segédeszköz a dildó és a vibrátor, minden harmadik nő hálószobájában megtalálható legalább egy belőlük. A férfiak nagy kedvence a péniszgyűrű, ami a vidékieknek és a hatvan felettieknek jön be leginkább.

A válaszok alapján a magyar nők sokkal nyitotabbak a BDSM világára (a rövidítés magyarul a „kötözés-fegyelmezés, dominancia-alávetettség és szadizmus-mazochizmus” fogalmakat jelöli), mint a férfiak, csaknem háromszor annyi nőt érdekel ez a fajta kielégülés, mint férfit.

Nem meglepő, de mind a férfiak, mind a nők körében a szenvedélyes, érzéki szexpartner a legvonzóbb. A férfiak jóval nagyobb arányban vágynak rámenősebb és játékosabb szexpartnerre, míg a nőknél a vad és az irányító partner iránti vágy magasabb. Ami közös: sem a nők, sem a férfiak nem szeretnek félénk szexpartnerrel lenni.

A férfiak körében igen népszerű a sztriptíz (főként a harminc alattiak és az ötvenesek kedvelik), emellett a szemüveges szexpartner és a szép haj okoz még nagyobb arányban szexuális izgalmat körükben.

A felmérés eredménye alapján tévhit, hogy nyilvános szexre és kukkolásra csak a férfiak kaphatók, ezek mellett ugyannyi női válaszadó is letette a voksát.

Kategóriák:
Belföld · Szórakozás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


The maximum upload file size: 4 MB.
You can upload: image, audio, video, document, text, other.
Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.