júl 8, 2020
1907 megtekintés
Nem engedték lefogyni a híres színésznőt: most meglepő vallomást tett bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
1 0

Nem engedték lefogyni a híres színésznőt: most meglepő vallomást tett

Beküldte:

Míg másoktól azt kérik, hogy fogyózzanak, addig a színésznő egy ellentétes helyzetben találta magát.

Az elmúlt hetekben nagy reflektorfényt kapott Rebel Wilson, a Tökéletes hang egyik főszereplője. A színésznő ugyanis már a karantén előtt belevetette magát az edzésbe, majd az otthon töltött idő alatt még inkább belehúzott, ennek köszönhetően pedig rengeteget sikerült fogynia. A változás igazán látványos, sőt, már azt is elmondta, hogyan tervezi elérni a 75 kilót:

Most pedig igazán meglepő vallomást tett súlyával kapcsolatban. Rebel Wilson egy interjúban mesélt arról, hogy a hollywoodi filmesek megkövetelték tőle, hogy ne fogyjon egy kilót se, a filmes szerepekért cserébe pedig rengeteg pénzt fizettek neki. És ő, hogy karrierje továbbra is felfelé íveljen, az egészségét a siker mögé helyezte.

Volt olyan munkám, ahol sok pénzt kaptam azért, hogy még többet hízzak, ez pedig elég sok gondot okoz a fejedben is.- nyilatkozta a The Sunnak.

Idén viszont betöltötte a 40-et, és úgy határozott, hogy ezen változtatni fog. A fizikai és mentális egészségére helyezte a hangsúlyt, nekiállt sportolni, egészségesen étkezni, és már közel 20 kilótól sikerült megszabadulnia. Le a kalappal előtte! 

View this post on Instagram

Miss you 😘 when is the world reopening again?

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on

Kategóriák:
Celebek · Film