szept 24, 2020
1408 megtekintés
0 0

Jennifer Lopez bikinis képe felszántotta a netet

Beküldte:

A díva egyszerűen utánozhatatlan!

Jennifer Lopez tagadhatatlanul formás alakjával, és leginkább hátsójával szerzett karrierje elején hírnevet magának, amivel nők millióinak adott önbizalmat a csontsovány modellek korában, ám ő maga állatja, hogy az emberek mindig többet gondoltak ebben, mint ő.

Ettől függetlenül nem titok, hogy azért a bizonyos alakért Jennifer Lopez a mai napig sokat tesz, és ebben vőlegénye, Alex Rodriguez is társa, akivel rendszeresen együtt edzenek.

Ennek pedig az az eredménye, hogy JLo a mai napig elképesztő formában van, sőt, talán sosem nézett ki ennyire dögösen. És mindezt 51 évesen, mert bizony a popdíva ennyi idős. Hihetetlen nem? Ezek után pedig nem csoda, hogy friss bikinis fotója szó szerint felszántotta az internetet, hisz bármilyen gyakran látjuk, és tudjuk, még mindig elképesztő, hogy Jennifer tényleg ennyire bomba!

Kategóriák:
Celebek · Szórakozás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

The maximum upload file size: 4 MB. You can upload: image, audio, video, document, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here