aug 14, 2020
1241 megtekintés
1 0

A 47 éves Kate Beckinsale bikinis képét látva kanárisárgák lettünk az irigységtől

Beküldte:

Kate Beckinsale mindig remek formában van, és az sem látszik rajta, hogy lassan eléri az ötödik x-et. A színésznő 20 évet is simán letagadhatna a korából!

A minap bikinis képpel lepte meg rajongóit a szuperdögös Kate Beckinsale. A fotó elég szexire sikeredett: a színésznő egy függőágyon fekszik, naná, hogy tűsarkúban és bikiniben, mellette pedig kiscicája pihenget. A világsztárnak egyébként két cicája is van: mindkettő perzsa macska, a nevük Clive és Willow, és gyakori vendégek Kate Insta-oldalán.

Nem elég, hogy egy deka felesleg sincs a színésznőn, de az alakja karcsú, izmos – tényleg fantasztikusan néz ki, és akár még évtizedeket is letagadhatna a korából!

View this post on Instagram

Happy #internationalcatday

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on

Vajon mi lehet a filmcsillag szuper alakjának titka? Kate nagyon figyel az étkezésre és az edzésre, de a fő titok bizony az, hogy jó ideje már csak fiatalabb pasikkal kezd.

Mostani kedvese a 23! éves rapper, Goody Grace, akivel állítólag remekül megvannak.

Amikor pedig korábban azt kérdezték tőle, nem vágyik -e igazi férfira, Kate lazán azt válaszolta, hogy még csak az kéne, hogy valaki elvonja a figyelmét a cicáiról…

Kategóriák:
Celebek · Szórakozás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

The maximum upload file size: 4 MB. You can upload: image, audio, video, document, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here