júl 22, 2020
2226 megtekintés
Dér Heni egy mézédes szexi cukorkává változott: Azta! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0 0

Dér Heni egy mézédes szexi cukorkává változott: Azta!

Beküldte:

Tényleg „WOW”, mert Dér Heni újra el fogja varázsolni a rajongóit. Nagyon készül valami a háttérben, valami nagyon mézédes, valami nagyon szexi.

Az egyik kedvenc magyar énekesnőnkre egyvalamit biztosan nem lehet mondani, méghozzá azt, hogy ne lenne színes egyéniség. Heni valóban egy rettentő színes egyéniség és a videoklipekben sok különböző karaktert láthattunk már tőle.

Egy ízig-vérig bombanő, aki pontosan tudja, hogy hogyan kell mozogni, táncolni és nézni ahhoz, hogy a férfiak egy pillanat alatt elolvadjanak. Heni mellett nem nehéz, különösen amikor valami vadabb szerelést ölt magára.

Jelenleg is munkában van, és valami nagyon látványos projekt lehet a háttérben, amit sokan várnak a rajongók közül. Szerdán egy forgatás kapcsán látogatott el a Museum of Sweets & Selfies-be, ahol aztán nincs hiány a színekből.

Henit is elvarázsolta a hely, és ottragadt, amit akár szó szerint is vehetnénk ebben a „cukormázban”, és a nagy nyalókával a kezében. „A bőség zavara engem is rabul ejtett” – tette hozzá a neves énekesnő, aki közben már a koncertjére is készül.

A jelek szerint nagyon elégedett volt a látvánnyal. „Színek, fények, édességek…. és minden ott van, ami egy pár órás kikapcsolódáshoz szükséges…”  – folytatta Heni. Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz a végeredmény, de ismervén őt, nem lesz okunk a panaszra.

Kategóriák:
Celebek · Szórakozás