júl 21, 2020
1808 megtekintés
A tökéletes szerelmi fészek – 6 tipp, hogyan lesz szexi a hálószobád bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0 0

A tökéletes szerelmi fészek – 6 tipp, hogyan lesz szexi a hálószobád

Beküldte:

A legkényelmesebb hely az együttléthez a háló, így érthető módon a legtöbben a lakásuk ezen helyiségébe vonulnak el, ha egy kis romantikára vágynak. Épp ezért adunk most pár tippet, hogyan alakítsuk meghitté ezt a szobát.

1. Szexi ágynemű

Az ágynak központi szerepe van a hálóban, épp ezért ezen a helyen kezdődik az átalakítás, ami egyet jelent a megfelelő ágynemű kiválasztásával. Az egyik legfontosabb szempont, hogy kényelmes és kellemes tapintású legyen az anyaga – szatén vagy pamut –, a színeknél pedig egy olyan visszafogott árnyalatot válasszunk, amiben a párunk is jól érzi magát.

2. A kevesebb több

A hálószobában fogjuk vissza magunkat legalábbis a dekorációk terén, főleg akkor, ha nem szeretünk gyakran port törölni és rendet rakni, hiszen nem túl izgató látvány egy elszáradt növény vagy egy poros éjjeliszekrény.

3. Világítást felkapcsolni!

Ne féljünk a fénytől, hiszen már nem vagyunk bizonytalan tinédzserek, akik csak teljes sötétségben tudják elengedni magukat. Kapcsoljuk fel a lámpákat, figyelve arra, hogy ne neonfényben élvezzük egymás társaságát, viszont egy lágy fényű asztali lámpa vagy pár gyertya tovább fokozhatják a hangulatot.

4. Zene igen, tévé nem!

Míg a szexi, hangulatos zene rengeteget javíthat a hangulaton, addig a tévé csak ronthat rajta. Épp ezért bátran tegyünk hangszórókat a hálóba, de a televíziót hagyjuk kint a nappaliban. Amennyiben nem túl dizájnosak a hangfalak, akkor el is rejthetjük azokat, ellenkező esetben viszont még díszítik is a szobát.

5. Kerüljük a káoszt!

Ahogy fentebb már említettük, a por nem számít szexinek, így érthető módon a káosz sem. Soha ne hagyjuk a szennyesünket a földön! A kivételek mindig erősítik a szabályt, így a szexi fehérneműk más megítélés alá esnek, azaz ezek talán nem rontanak a hangulaton. Viszont minden más ruhaneműnek a szekrényben vagy a szennyeskosárban van a helyük.

6. Nem kérünk a kukkolókból!

Mindenféleképpen legyen függöny az ablakon! A visszafogott stílusú függöny használata elengedhetetlen, ha nem szeretnénk, hogy a szomszéd rajtunk élvezkedjen. Annak érdekében, hogy teljesen el tudjunk lazulni, jól kell magunkat éreznünk, ami úgy biztosan nem fog sikerülni, ha attól rettegünk, hogy valaki belát az ablakon.

Kategóriák:
Életmód · Szórakozás