okt 11, 2020
3083 megtekintés
Nemrég szült, de máris ÍGY néz ki a híres énekesnő bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0 0

Nemrég szült, de máris ÍGY néz ki a híres énekesnő

Beküldte:

A tehetségkutató műsor kedvéért ismét munkába állt, és nem akármilyen ruhában érkezett!

6 hét telt el azóta, hogy megszületett Katy Perry kislánya, Daisy Dove Bloom. Az énekesnő mindig lelkesen osztotta meg rajongóival, épp mi történik velük, megmutatta a babát fotón, sőt, még arról is posztolt, milyen valójában a női test egy gyermek születése után. Őszinte posztja óriási sikert aratott!

Most viszont úgy döntött, visszatér egy kicsit a munkájához. Katy Perry ugyanis a zenélés mellett az American Idol egyik zsűritagjaként is dolgozik, amit nagyon imád csinálni, és már várta, hogy ismét foglalkozhasson a műsorral. Posztolt is egy fotót magáról a helyszínen, amiből kiderült, hogy ezúttal sem átlagos ruhát választott az estére: az énekesnő egy bocimintás szettet viselt, hozzá passzoló kalappal és cipővel.

Az összkép pedig szuper volt!

Az énekesnő persze elsősorban most újszülött kislányával és szerelmével tölti minden idejét: a kis Daisy érkezése pedig a párkapcsolatukra is hatással volt.

bocimintás ruhák és kiegészítők már tavaly óta egyre népszerűbbek, ha pedig neked is tetszik, de most még csak kisebb felületen próbálnád ki, válaszd manikűrnek!

Kategóriák:
Celebek