aug 25, 2020
1199 megtekintés
0 0

Christina Aguilera szuperdögös szelfin mutatta meg, hogy köszöni, jól van

Beküldte:

Jó ideje nem láttunk ilyen dögös képet az egykori tinisztártól! A csodás hangú Christina Aguilera majd kicsattan a boldogságtól, mellette pedig észvesztően csinos!

Feszülős, tűzpiros ruha, medencepart, vizes haj, szexi póz – Christina Aguilera aztán tudja, hogyan robbantsa fel a netet… Az énekesnő a minap egy irtó dögös fotót posztolt magáról, amit természetesen a rajongók is örömmel vettek. Nincs mese, a 39 éves sztár bomba formában van, és ezzel ő is teljesen tisztában van!

View this post on Instagram

Heatwave 🔥🥵

A post shared by Christina Aguilera (@xtina) on

A fotó alatt több híresség, többek között Demi Lovato is elismerésést fejezte ki Christina Aguilera külsejét illettően. És igaza is van: Christina irtó nőies most!

Az énekesnő és családja kifejezetten élvezik a hónapok óta tartó együttlétet, nemrég még sátorozni is elmentek, amiről a sztár posztolt is képeket.

Christina Aguilerának két gyermeke van: kislánya, Summer 6 éves, az édesapja az énekesnő vőlegénye, Matthew Rutler. Az énekesnőnek van egy fia is: Max Liron 12 éves, apja Christina exférje, Jordan Bratman.

Kategóriák:
Celebek · Szórakozás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

The maximum upload file size: 4 MB. You can upload: image, audio, video, document, text, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here