aug 3, 2020
2100 megtekintés
Ez a szexi modell az ország legnagyobb csodája bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0 0

Ez a szexi modell az ország legnagyobb csodája

Beküldte:

A modell bejelentette, hogy Victoria’s Secret angyal lett, és most az egész világ arról beszél, hogy ő az első magyar lány ebben a szerepben.

Palvin Barbi Instagramján jelentette be azt, amire azért számítani lehetett: hivatalosan is Victoria’s Secret angyal lett. A modell 2012-ben lépett először a fehérneműcég kifutójára, ami után néhány év szünet következett (Barbi bevallotta, miért mellőzte őt a cég ). De tavaly megtört a jég és 2018-ban három bemutatójukon is részt vett.

És most bamm, előléptették angyallá! Ez a modellvilágban egyébként nagy dolog, szóval Barbi (na nem mintha eddig nem lett volna az), most már hivatalosan is szupersztár.

Nem is tudom, hol kezdjem, de azért megpróbálom: sosem gondoltam volna, hogy ez megtörténhet, felülmúlta minden várakozásomat. Izgatott vagyok, hogy bejelenthetem, mostantól hivatalos Victoria’s Secret angyal vagyok. Köszönöm, hogy hittetek bennem. Voltidő, amikor hagytam, hogy a saját gondolataim visszatartsanak é nehéz volt ebből kimászni, de a családom, a csapatom, Ed és mindenki a VS-nél mindig mellettem volt és felemelt. Büszkén képviselem majd Magyarországot és persze mindannyiotokat életemnek ebben az új fejezetében. Köszönöm még egyszer mindnekinek! ♥️♥️ – áll a posztban.

Barbi ezzel történelmet írt, hiszen ő lett az első magyar modell, aki Victoria’s Secret angyal lett. Barbinak nagyon jól megy egyébként mostanában a szekér, ráadásul őrülten szerelmes is. Gratulálunk!

Kategóriák:
Celebek · Szórakozás